Overslaan >
vintage celebration
Gestaafd op een sterke Italiaanse erfenis van vakmanschap brengt Vintage Celebration hulde aan de iconische en exclusieve collectie acetaatbrillen van Persol. Deze collectie met 9 verschillende combinaties van kleuren en texturen, die zijn geïnspireerd op het verleden en ontworpen om tegemoet te komen aan de hedendaagse stijl, belichamen de voortdurende zoektocht naar perfectie.
Originele Havanas
Hedendaagse juxtaposities
Originele Havanas
Iconische structuren en warme tinten geïnspireerd op de elementen van de aarde: deze authentieke collectie acetaatbrillen is de perfecte uitdrukking van Persol's erfenis en van een tijdloze elegantie. De collectie is nu verrijkt met de nieuwe exclusieve kleur Madreterra (Moeder Aarde), die uit het archief van Persol stamt en is herondekt.
Terug
Hedendaagse juxtaposities
Een geraffineerde look en onverwachte wending : Persol herinterpreteert zijn iconische havanas en combineert ze met eigentijdse volle kleuren.
Terug
Pictures and images on this website are for illustration purposes only. No qualities or characteristics of the products depicted herein could be inferred from the relevant pictures.
Certain activities undertaken by Luxottica may be licensed under US Patent No. 6,624,843.
Copyright © 2017 Luxottica Group - All rights reserved